'

Ekipa s Kaptola objavljuje rat nacistima, komunjarama, a osobito pederima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Bozanić je već odavno pokazao kako s njim nema šale kad je u pitanju uvođenje zdravstvenog odgoja u škole. Nakon drastične mjere dijeljenja letaka po Konzumu i Tisku, sada najavljuje pravi rat. Radi se o javnim tribinama u kojima će sudjelovati 2 tisuće svećenika, 4 tisuće redovnika i redovnica, te tisuću volontera, prenosi Globus.

Osim nadbiskupa Josipa Bozanića, u „akciji“ će sudjelovati splitko – makarski nadbiskup Marin Barišić, zadarski Želimir Puljić, đakovačko – osječki Marin Srakić i riječki Ivan Devčić koji su zakazali zajednički sastanak. Svi oni zajednički će se boriti protiv antikršćanskog predmeta koji pojašnjava djeci kako su nastala, a sudeći prema njihovoj naklonosti tradiciji i usmenoj predaji, vjerojatno će predložiti teoriju o rodi kao jedinom ispravnom učenju koje ne razara čovjeka.

Crkva najavljuje kako će u navedenom programu educirati roditelje o zdravstvenom odgoju. Prilikom toga, važno je napomenuti kako je seks prije braka grijeh, kao i masturbacija. Tako da vjerojatno nijedan pravi, punokrvni Hrvat – roditelj nije imao nikakve veze sa seksualnim sadržajima prije samog braka. Masturbirao nije nikada, oženio se i sa svojom ženom imao spolni odnos najviše pet puta do 2010. godine, budući da je tek tada papa dao zeleno svjetlo za korištenje kondoma. I bez agencije Promocija plus lako je zaključiti kako će podrška Jovanovićevom programu sa 56,2 posto anketiranih skočiti na 99 posto. Ovih 1 posto sačinjavati će navedeni biskupi, svećenici i Marijana Petir.

Osim toga, Crkva najavljuje i borbu protiv homoseksualaca. Ne zna se točno kad je zapovijed ljubavi koja glasi „Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga“ preimenovana u „Ljubi bližnjega svoga osim ako je peder“, ali Crkva je moralna vertikala katoličke zemlje i svaki pravi Hrvat će ju slijediti. “Imamo neke naznake da bi Vlada tijekom skorašnjih izmjena Zakona o obitelji mogla pokušati legalizirati homoseksualne brakove. To je nedopustivo, i zato ćemo na svojim tribinama govoriti i o takvim pitanjima”, najavljuje Bozanić. Što je zapravo i logično, ali i pronatalitetno. Naime, svaki Hrvat zna kako je homoseksualac danas prava i izravna opasnost narodu biranom od Boga. Oko 500 tisuća njih bi zaista mogli zatrti hrvatski rod i svakako su veća pošast od nezaposlenosti, neimaštine, stečaja i otkaza s kojima se svakodnevno nosi većina građana.

Još jedna stvar oko koje bi Crkva svakako trebala zauzeti stav je pitanje nacista i komunista koje je za svakog pravog Hrvata od izuzetne važnosti. Naime, mons. Ivan Miklenić je prije tri godine izjavio kako SDP vode komunisti da bi prije nekoliko dana pomoćni zagrebački biskup Valentin Pozaić Vladu usporedio s nacistima. Ovim putem, u ime zbunjene hrvatske javnosti, moli se Crkva da se usuglasi vezano i uz tu problematiku i da ne buni više ovaj napaćeni narod koji uz to što ne radi i ne jede, ne smije masturbirati, imati seks prije braka, ni pogledati Severinin 'pornić'. No, nema veze, jer svi ionako znaju da je ona ustvari Srpkinja, pa to nijedan pravi Hrvat neće ni gledati.
 

Popularni Članci