ŽRTVA DUBROVAČKOG ZETA OTKRILA DETALJE: Što sam se više opirala, to je bio agresivniji!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Puklavec/PIXSELL
Sinoć je u emisiji "Provjereno" objavljena cijela ispovijest žene koja je ispričala da ju je silovao bivši HDZ-ov saborski zastupnik Damir Škaro.

Ženi koja ga je optužila za silovanje Škaro je bio nadređeni u Autoklubu Siget čiji je on predsjednik. 

"Bio je kao svaki radni dan. On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obje ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s lijevom rukom je držao moje obje ruke, situacija je bila da se nisam mogla istrgnuti. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja što govorit da prekine, ja ću raditi što ja hoću, a budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te", priča žena, a prenosi Index

''Onda mi je rekao da nemam ja što govorit da prekine. 'Ja ću raditi što ja hoću. Budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te'. Ja sam se pokušala izvući. Međutim, zabio mi je ruku ispod haljine, gurnuo mi ruku u gaće. Najgore od svega je što se nisam uspjela izvući. Rekla sam mu da prekine, da stane... Što sam ja više dolje klizila, to mi je zadirao prste još dublje'', ispričala je kroz suze Škarova žrtva.

"Ruke mi je držao odozdola, apsolutno nikako se nisam mogla izvući"; govori žena kroz suze.

Što se više odupirala, to je bio agresivniji. ''Kad sam se uspjela iščupati rekla sam mu da odlazim i da je naša suradnja gotova. Ja sam doslovno izgubila svijest. Kako sam se iščupala, ne znam'', rekla je. Nekako je ipak uspjela. Na svoju sreću jer u glavi joj se tada samo vrtjela njegova prijetnja da će je silovati. No to je već i učinio.

"Ja mislim da svaka žena koja to doživi da se zapita da li je ona kriva. Znam da je to krivo, ali tako se osjećam. Jesam li nešto krivo napravila, rekla... Ali ja nikad njemu nisam dala dozvolu za tako nešto. Za tako nešto treba dozvola, treba se reći da", rekla je. 

Čula je da nije jedina, više je žena uplakano izlazilo iz njegova ureda. "Znam da su se cure njega bojale, da su plakale kad su izlazile iz njegovog ureda. Dogovarale su se da zajedno idu doma da nitko ne ostane sam s njim. Pričale su mi da ih je napadao. Svašta je radio", priča kroz suze. 

Popularni Članci