BLOKIRALI CESTU Hitna zbog recidivista stalno ometena u spašavanju života (UPRAVO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Jutros u 11 sati i 30 minuta ponovno je cesta koja vodi prema Medarevu  bila blokirana zbog vlasnika automobila koji  pohodo svetu misu u Crkvi sv. Mihajla i dolaze vozilima koje ostavljaju bilo gdje.

Naime, vozilo hitne pomoći koje je pod rotacijama krenulo na medicinsku intervenciju moralo je zastati zbog automobila parkiranih s jedne i s druge strane ceste u Ulici Ante Šercera, dok kolona automobila koja se kretala u suprotnom pravcu nije mogla propustiti vozilo hitne pomoći.

Ovo je po tko zna koji put da građani nesavjesno ostavljaju svoje automobile na nogostupu pa tako onemogućavaju ljudima siguran prolaz. Osim njih ugrožena su i mala djeca u kolicima, invalidi, a sada i interventno vozilo kojima su sekunde bitne u spašavanju života.

Dubrovački dnevnik već je pisao na ovu temu. Komunalno redarstvo i vozilo pauk nisu reagirali, a građani bi bez obzira trebali razmisliti o tome da u crkvu Sv. Mihajla dolaze pješke ili da  parkiraju malo dalje, sigurno i bez opasnosti ugrožavanja tuđih i svojih života. 

Popularni Članci