KRVAVI NAPAD NA TAKSISTE Kaznena prijava protiv četvorice Splićanina, za ostalima se još traga

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dana 28. srpnja u oko 11.30 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Zvekovica došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojoj je sudjelovalo više osoba od kojih je jedna osoba  zadobila teže, a dvije lakše ozlijede, a nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik jedna osoba je zadržana na daljnjem liječenju. 

Provodeći kriminalističko istraživanje utvrđeni su počinitelji, te je za istima raspisana potraga i poduzete mjere traganja.

Dana 30. srpnja 2017 godine na području Splita uhićen je  21 – godišnjak iz Splita koji je dana 31.07.2017 godine  priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te je protiv njega, dvojice 22-godišnjaka, jednog 29-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka, svi iz Splita, podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi iz članka 122. stavak 1. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja. 

Podsjetimo, napad se dogodio na Zvekovici, nakon prosvjeda taksista koji su zaustavljanjem svojih automobila na predjelu Duboka Ljuta blokirali magistralu. 

Vezane vijesti: 

TEŠKI SUKOB NA ZVEKOVICI U Opću bolnicu Dubrovnik primljene tri muške osobe (FOTO)

Popularni Članci