test

U prometnoj nesreći smrtno stradao David T. iz Vele Luke

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na Korčuli, smrtno je stradao David T. 

Mladić u dobi od 20 godina je iz Vele Luke, a mještani ga, među ostalim, poznaju i kao igrača BKŠ Zmaj, kao i NK Hajduk 1932 iz Vele Luke. 

Iz policije su izvijestili kako je došlo do tragedije. 

"Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, tijekom kretanja državnom cestom D-118, iz smjera Blata u smjeru Vela Luke, izlaskom iz lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i udario u kameno-betonski zid uz rub kolnika. Potom je vozilo u nekontroliranom kretanju prvo prednjim, a zatim i stražnjim dijelom vozila, udarilo u nadstrešnicu, nakon čega se u prevrtanju zaustavilo na suprotnoj kolničkoj traci.

Mladi vozač, koji tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas,   od zadobivenih je ozljeda na žalost preminuo na mjestu događaja, dok je njegov suputnik, također 20-godišnjak, koji je za vrijeme vožnje koristio sigurnosni pojas, zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Zbog potreba provođenja očevida promet na ovoj dionici ceste bio je u potpunosti zatvoren do 10,10 sati kada je pušten u promet," stoji u priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Popularni Članci