test

TRAGEDIJA U DUBROVNIKU Mlada bankarica iz Škotske pala s balkona i završila u komi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Jennifer Walsh, 22-godišnja bankarica iz Škotske, odlučila je svoj godišnji odmor provesti u Dubrovniku, no ono što je trebalo biti lijepo putovanje, završilo je kobno. Kako pišu strani mediji, bankarica iz Edinburga nesretno je pala s balkona u Dubrovniku te se trenutno nalazi u medicinski induciranoj komi nakon operacije na mozgu.

Zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je završila na operaciji mozga, s obzirom da je pala u komu nakon incidenta.

Strani mediji pišu da je 22-godišnja Walsh sada u stabilnom stanju, ali i dalje u medicinski induciranoj komi, donosi Jutarnji list.

Njezini su roditelji doputovali u Hrvatsku kako bi bili uz svoju kćer u bolnici, a njezina sestra Sara Walsh pokrenula je fundraising kampanju koja bi im trebala pomoći prikupiti sredstva za trošak liječenja, s obzirom da Jennifer Walsh nije imala putno zdravstveno osiguranje. Za sada su prikupili nešto više od 25 tisuća funti.

Sara je na Instagramu napisala da su posljednja četiri dana 'najgori dani u životu njezine obitelji.'

Popularni Članci