test

Tinejdžeru koji je osumnjičen za smrt prijatelja određen pritvor, evo za što ga se tereti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Koprivničko-križevačka policija završila je kriminalističko istraživanje nakon nesreće u kojoj je stradao 16-godišnjak. Osumnjičeni 17-godišnjak priveden je i određen mu je pritvor.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Tragedija se dogodila u Kostanjevcu Riječkom pokraj Križevaca u subotu tijekom proslave u prostoru unajmljenom za privatnu zabavu, a mladići su se navodno sukobili i naguravali, pri čemu je 16-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

Policija i hitne službe brzo su stigli na mjesto događaja. "Intervencija je trajala 47 minuta, naš tim i liječnik dali su sve od sebe, ali, nažalost, pacijent je preminuo", kazala je Valerija Bartolić, zamjenica ravnateljice ZHM-a Koprivničko-križevačke županije. Mještani kažu kako su mladići bili najbolji prijatelji.

Popularni Članci