STRAVIČNA NESREĆA KOD MOSTARA Poginuli supružnici i njihovo dijete, mrtav i čovjek iz BMW-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Klix
Četiri osobe smrtno su stradale i četiri su teško ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila povrede opasne po život, epilog je stravične nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton južno od Mostara.

Kako piše Avaz, smrtno su stradali B.K. (35), M.K. (34) i R.K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M.P. (46) iz automobila BMW X5. Stradali iz Renaulta su članovi obitelji, a radi se o mužu, ženi i djetetu. Teške tjelesne ozljede su zadobile osobe i iz druga dva automobila, BMW-a i Mercedesa.

Okolnosti ove užasne nesreće se i dalje utvrđuju. Naložene su sve neophodne mjere i radnje. Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica, trajao je više od pet sati, a više informacija bit će poznato kasnije.

Sinoćnje informacije govorile su da su u nesreći sudjelovali BMW, Mercedes te Volkswagen. Spominjao se i automobil marke Suzuki. No, prema jutrošnjim informacijama, većina smrtno stradalih je iz Renaulta. Svakako, više detalja ove teške nesreće trebalo bi biti poznato tijekom dana.

Popularni Članci