SRAMOTA Tijelo mrtve Britanke satima stajalo na plaži u Cavtatu (FOTO)

Autor: Vedran Salvia
Do nesvakidašnje i sramotne situacije došlo je danas u Cavtatu nakon smrti 73-godišnje državljanke Velike Britanije koja je pozlilo u moru te je nešto iza 13 sati i preminula.

Naime, iako je ona preminula nešto poslije 13 sati, njezino beživotno tijelo pokriveno smeđom plahtom još uvijek stoji na plaži.  Dapače, kako su nam kazali čitatelji iz Cavtata,  podigla se i plima te more zapljuskiva tijelo.

Čudi ova situacija, no kako neslužbeno doznajemo, policija i mrtvozornik su odradili tu svoj posao odmah po prijavi. Doznajemo i da se čeka tu na Boninovo, koje se nije uspjelo organizirati na način da se pravodobno zbrinu o beživotnom tijelu žene.

No, koje god da okolnosti bile, a naravno da u svakom poslu postoje nepredviđene okolnosti, one ne mijenjaju na činjenicu kako se tu radi o sramoti, dakle da usred turističkog mjesta poput Cavtata tijelo mrtve žene stoji već četiri sata pored ulaza u more. Prema informacijama s kojima raspolažemo, Boninovo bi vrlo brzo trebalo izaći na teren te se zbrinuti na odgovarajući način o tijelu nesretne žene.

Dubrovački dnevnik nazvao je direktora Boninova Marijana Dadića, no on ovaj slučaj nije želio komentirati.

Popularni Članci