POLICIJA O PROMETNOJ U GRUŽU Nakon što je naletio na ženu, vozač je pobjegao pa udario u parkirano auto

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u priopćenju za javnost izvijestila je detaljnije o jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na Obali pape Ivana Pavla II teže je ozlijeđena pješakinja.

Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim vozilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 55-godišnju pješakinju koja je kolnik navedene ulice prelazila na udaljenosti od oko 7 metaka od obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da ozlijeđenoj pješakinji nije pružio pomoć te je nedugo potom u istoj ulici  prilikom obilaženja  oštetio nepropisno zaustavljeno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka. 

Ozlijeđena pješakinja zadobila je teške tjelesne ozljede i zbrinuta je u dubrovačkoj bolnici, dok je odbjegli vozač pronađen i uhićen nedugo nakon počinjenja prometnih nesreća te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama".

Popularni Članci