'

POKUŠAJ UBOJSTVA NAKON NOĆNOG IZLASKA Podignuta optužnica protiv divljaka koji je pijan nožem napao suprugu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © Dan Race - Fotolia.com
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 21. listopada, podiglo pred Županijskim sudom u Dubrovniku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (29) zbog počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva ženske osobe u pokušaju.

Okrivljenog 29-godišnjaka tereti se da je, pod utjecajem alkohola, počinio navedeno kazneno djelo na štetu svoje izvanbračne supruge tijekom noći 15. srpnja 2024., u jednom mjestu na otoku Korčuli, objavljeno je. 

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Podsjetimo, muškarac je u mjestu Brna na Korčuli, nakon povratka iz noćnog izlaska, pod utjecajem alkohola, dozvao 23-godišnju izvanbračnu suprugu s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu te joj je, nakon kraće prepirke, počeo prijetiti ubojstvom i udarati je po tijelu, nakon čega je na nju nasrnuo i nožem s kojim joj je nanio ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke. 

Ozlijeđenoj ženi je liječnička pomoć pružena u zdravstvenoj ustanovi u Blatu gdje su joj okvalificirane teže tjelesne ozljede.

Popularni Članci