Novi detalji sukoba ispred Lidla: Ozlijeđeni muškarac prijetio da će ubiti djevojku s Downovim sindromom i njenog brata

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Poznati su novi neslužbeni detalji oko sukoba ispred Lidla koji se dogodio u utorak, a prilikom čega je mlađa muška osoba muškarcu starije životne dobi nanijela teže ozljede. Prema novim neslužbenim informacijama s kojima raspolažemo, ozlijeđeni stariji muškarac je navodno verbalno prijetio sestri mlađeg muškarca koja ima Downov sindrom i to je bio uzrok kasnijeg fizičkog sukoba.

Prema neslužbenim informacijama, mlađi muškarac je sa sestrom koja je taj dan slavila rođendan pošao u Lidl kako bi kupili slatkiše za rođendansku proslavu. Tom prilikom im je prišao stariji muškarac te navodno vrlo neugodnim i bahatim tonom prijetiti te pitati gdje su im maske. Vrijedi napomenuti kako osobe s posebnim potrebama nemaju obvezu nošenja zaštitnih maski. Prema ovoj verziji, mlađi je muškarac kazao kako su maskice slučajno zaboravili, na što je stariji muškarac počeo vikati kako ga 'za to boli neka stvar' i nastavio ih vrijeđati i prijetiti im, nakon čega je pozvao poslovođu.

Neslužbeno, supruga starijeg muškarca je prišla bratu u sestri te kazala kako njen suprug nije znao kako je djevojka bolesna, na što je njen suprug navodno kazao kako ga 'boli k*rac tko je bolestan', što je razljutilo mlađeg muškarca.

Naposljetku, poslovođa je zamolio mlađeg muškarca da napusti butigu jer nemaju maskice ili da ih uzmu, ali navodno tek nakon inzistiranja i galame starijeg muškarca. On je sa sestrom pošao prema automobilu kako bi uzeo maskice, vratio se u butigu i nastavio kupnju, a u cijeloj situaciji im je pomogla jedna mlađa osoba koja se našla u tom trenutku na blagajni kako bi kupnja išla što brže.

Navodno je, nakon kupnje, stariji muškarac mlađem dobacio da se vide vani. Prijetnjom revoltirani mlađi muškarac je napustio butigu, ostavio sestru i spenzu u automobilu te se nastavio verbalni sukob. Prema neslužbenim informacijama, stariji muškarac je u dva navrata fizički nasrnuo na mlađega, na što ga je ovaj udario šakom i ozlijedio mu nos. Navodno je, i kad se mlađi muškarac ukrcao u vozilo i krenuo dalje, stariji muškarac čupao vrata i vikao kako će ih oboje ubiti.

Popularni Članci