NIJE JOJ PRVI POKUŠAJ UBOJSTVA Žena koja je pokušala ubiti majku na Korčuli, prije nekoliko godina je išla zaklati supruga

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Žena (41) s Korčule osumnjičena je kako je jučer pokušala ubiti 71-godišnjakinju, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, pokušaj ubojstva se dogodio u Pupnatu na Korčuli, a 71-godišnjakinja je majka osumnjičene.

"Osumnjičena je u jučer, 29. listopada, oko 17 sati, unutar obiteljske, nakon verbalne prepirke, kuhinjskim nožem zadala ozljede na predjelu čeljusti i vrata 71-godišnjakinji s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, nakon čega je slomila staklenu čašu s kojom je sebi nanijela ozljede po zapešću ruke. Obje žene su zatražile liječničku pomoć kojom je utvrđeno da su zadobile lakše tjelesne ozljede", izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske o pokušaju ubojstva. 

No, kako doznajemo, ovo nije prvi put kako je osumnjičena nožem nasrnula na blisku osobu. Ona je 2016. godine, na sam blagdan Sveta tri kralja, pokušala ubiti i svog tadašnjeg nevjenčanog supruga, a sve se zbilo na Babinom kuku. Muškarcu je tada nanijela teške tjelesne ozljede tako što mu je zarezala vrat. 

Za to kazneno djelo, počiniteljica je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i šest mjeseci zatvora. 

ibm

Popularni Članci