NEPRIMIJEĆEN UZVIK KOD RESTORANA Ovo je možda najveći detalj koji je svima promaknuo u potrazi za Matejom Perišem

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL/M.M./ATAImages/PIXSELL/nestali
Više od dva tjedna intenzivno se traga za Matejem Perišem koji je u ranim jutarnjim satima posljednjeg dana u godini s ekipom odlučio provesti u Beogradu.

Noćni izlazak na koncert srpskog repera pretvorio se u najgoru noćnu moru za cijelu regiju jer je 27-godišnji Splićanin netragom nestao pod okolnostima koje su više nalikovale na scenarij neke akcijske filmske uspješnice.

Ipak, kako je srpska policija objavila rekonstrukciju događaja i objasnila zbog čega su potragu isključivo vezali za rijeku Savu i obalni pojas rijeke, u zadnje se vrijeme pokušavao otkriti razlog zbog kojeg je Matej u laganom trku išao baš prema restoranu "Savanova". 
Spuštanje niz stepenice kod tog restorana prikazuje se na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama, ali u fokus je sad stavljen zvučni dio tog zapisa.

Na stranici "Nestali Matej Periš", koja je otvorena na svim društvenim mrežama, a sve kako bi se rasvijetlila sudbina Splićanina, napisali su kako se možda radi "o najvećem detalju koji je svima promaknuo" uz napomenu da se u devetoj sekundi videa pozornost obrati na uzvik nepoznate osobe, donosi Dalmacija News.

Tek treba vidjeti radi li se o autentičnom zvučnom zapisu iz kobnog 31. prosinca.

Popularni Članci