Krali laptope, mobitele i ribarske mreže, obojica uhićeni

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Trebami.hr
- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula u suradnji s kolegama iz II Policijske postaje Split, 40-godišnjak se sumnjiči da je sredinom srpnja 2015. g. provalio u tri kontejnera koji su služili kao uredi jedne građevinske tvrtke na području Vela Luke, odakle je otuđio tri prijenosna računala i jedan printer ukupne vrijednosti oko 7 500 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

 

-   Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krađe.

Sumnjiči se da je tijekom svibnja 2014. g. s obale mora na području Slivna otuđio 14 ribarskih mreža u vlasništvu dvije muške osobe u dobi od 64 i 54 godine  oštetivši ih za ukupno 30 tisuća kuna. Također se sumnjiči da je početkom rujna ove godine iz kamp kućice na području Kremena u vlasništvu 58-godišnjaka, otuđio prijenosno računalo i mobilni uređaj u vrijednosti od gotovo tri tisuće kuna.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. 

Popularni Članci