ODJEKNULO KAO BOMBA Autobus hrvatske vaterpolske reprezentacije imao nesreću, pukla i guma, ozlijeđen prolaznik na pješačkom (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Autobus hrvatske vaterpolske reprezentacije imao je prometnu nesreću ispred Robne kuće Minčeta, u blizini gruškog bazena u kojem se igra Europsko prvenstvo u vaterpolu, prilikom čega je jedna osoba ozlijeđena, a riječ je o lakšim ozljedama. 

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolažemo, autobus je gumom zakačio zidić uslijed čega je guma pukla. To je, zbog pritiska, snažno odjeknulo poput detonacije. Oni koji su se u tom trenutku zatekli na licu mjesta su kazali kako je pucanje gume pod snažnim pritiskom odjeknulo kao da je bomba.  

Događaj su potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

"Danas, oko 15:20 sati, pokraj robne kuće Minčeta, autobus zagrebačke registarske oznake koji je prevozio igrače reprezentacije Hrvatske imao je prometnu nezgodu. Do nezgode je došlo kada je autobus prilikom skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulicu Hrvatskog crvenog križa, okrznuo zid uslijed čega je došlo do puknuća gume. Ozlijeđen je pješak koji je prelazio preko pješačkog prijelaza, a ozljede je dobio od krhotina zida u koji je udario autobus. Očevid u tijeku, promet se odvija", kazali su nam iz policije. 

Popularni Članci