ISPOVIJEST UBOJICE ZVEZDINOG NAVIJAČA Zabio sam mu nož u srce, ali ne prihvaćam optužbe!

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: http://zeljkobadurina.wordpress.com/
Turska policija uspjela je uhititi ubojicu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića! U pitanju je 53-godišnji Kadri Aktaš, koji je priznao ubojstvo, ali nije želio prihvatiti optužbe na njegov račun.

Nož sam ponio na utakmicu nesvjesno. Na njihove provokacije odgovorili smo kamenjem i metalnim šipkama. U međuvremenu sam doživio šok, pošto sam zadobio težak udarac u nos. Tada sam zamahnuo nožem, kako bih ih otjerao od sebe, jer nisam mogao pomaknuti od šoka. Osoba koja me je udarila bila je znatno viša od mene, plave kose. Osoba kojoj sam zario nož bila je drugačije građe. Jesam zario nož, ali ne prihvaćam optužbe - rekao je Aktaš turskoj policiji, a prenose mediji iz te zemlje.

Turska policija je brzo reagirala i odmah nakon ubojstva uhitila sedam osoba, ali je po priznanju Kadrija ostale osumnjičene oslobodila.

'Išao sam gledati utakmicu i našao sam se usred kaosa koji je nastao ispred hale. U jednom trenutku mi je policija naprskala sprej s paprom u oči i onda sam pobjegao. Kasnije sam čuo da se i moje ime spominje među osumnjičenima za ubojstvo. Kadira sam znao od ranije, a kada sam ga pitao što se dogodilo, rekao mi je da ga je srpski navijač udario, ali da mu je odmah zabio nož u nogu. Kadir je imao posjekotine po licu, od udarca,' rekao je jedan od  navijača.

(Telegraf.rs)

Popularni Članci