DETALJI UBOJSTVA NA KORČULI Majku je ubio kuhinjskim nožem, sam je rekao da je to napravio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Stravičan zločin jučer je potresao Korčulu gdje se u Veloj Luci dogodilo ubojstvo za koje je osumnjičen 35-godišnji A.Š. Muškarac je osumnjičen kako je u stanju rastrojenosti ubio svoju majku u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli. 

Kako Dubrovački dnevnik doznaje od neslužbenih, ali pouzdanih izvora, sin je majku ubio kuhinjskim nožem, a potom je pošao u butigu gdje se nasilno ponašao prema ljudima koje je tamo zatekao. Netko je od njih pozvao policiju koja je potom A.Š. zatekla čitavog u krvi. Muškarac je nakon toga prevezen u Dom zdravlja Blato, a potom i u Opću bolnicu Dubrovnik gdje je zadržan na odjelu psihijatrije.

Kako neslužbeno doznajemo, upravo je sam osumnjičenik, nakon što je zatečen u butizi u krvi, kazao kako je ubio majku. Čini se kako je policija potom postupila temeljem njegove izjave koja se, nažalost, pokazala točnom. U obiteljskoj kući je pronađeno tijelo ženske osobe. 

Majka i sin su živjeli sami u kući, a otac je pomorac koji je na brodu. Mještani Vele Luke u neformalnim razgovorima govore kako osumnjičenik nije bio agresivan, ali kako se ponašao čudno i kao su ga danima prije ubojstva viđali po ulicama Vele Lule u rastrojenom stanju. 

IBM 

Popularni Članci