DETALJI TRAGEDIJE U GRUŽU Hodao s puškom po gradu, po kafiću govorio kako će ubiti oca?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Velika obiteljska tragedija dogodila se jučer na Kantafigu, na sam Veliki petak, u slučaju u kojem je Dinko Zeko osumnjičen kako je usmrtio svog oca. 

Kako smo neslužbeno doznali, ubojstvo je počinjeno vatrenim oružjem u obiteljskoj kući. Dinko je osobno pozvao policiju i priznao zločin. Velika je to tragedija, pogotovo u obitelji koja je na tragičan način izgubila već jednog svog člana, jer je prije nekoliko godina preminuo i Dinkov brat.

Za njima je ostala majka koja je jučer, sasvim očekivano, bila u teškom stanju. Neslužbeno doznajemo i kako otac i sin nisu imali nekih težih razmirica, ili one nisu bile poznate. Doznajemo i kako je otac bio teško bolestan.

Osumnjičenog za ubojstvo se dovodi u vezu s narkoticima, no doznajemo kako se nije radilo o nekim teškim ni posebno značajnim djelima koja bi mogla uputiti na ovakvu tragediju. Nekoliko sugrađana tvrdi kako su ga u posljednje vrijeme viđali u zabrinjavajućim stanjima.

Tako je jedan od sugrađana na društvenom mrežama komentirao kako je s lovačkom nekoliko dana prije ubojstva hodao po gradu. Također, jedan sugrađanin nam javlja kako je u jednom lokalnom kafiću ujutro, na sam dan počinjenja zločina, govorio kako će ubiti oca. No, vrijedi spomenuti kako se ovdje radi o navodima građana i njihovim iskustvima koja nisu službeno potvrđena.

Službeni detalji ovog događaja se još uvijek očekuju, a trebali bi biti poznati nakon dovršenog očevida.

Popularni Članci