test

DETALJI SUKOBA NA SVADBI U IMOTSKOM 'Nokautirao ga je nogom u glavu, uznemirilo ga je što mu je pogledao djevojku'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Jurica Galoic/PIXSELL
Sinoć oko 19:20 u Imotskom je došlo do tučnjave u kojoj je teže ozlijeđen mladić. Počinitelj zločina satima je bio u bijegu, no policija ga je jutros ipak uhitila.

"Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje", stoji u priopćenju splitske policije.

Dalmatinski portal razgovarao je s osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, no želi ostati. Svjedok tvrdi kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

"Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu", rekla je osoba koja se našla u istom društvu.

"Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest", dodaje.

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Tada je došla i policija, koja je obavila očevid te na kraju i uhitila počinitelja. Mladić je zadobio ozljede opasne po život.

Popularni Članci