BRUTALNI OKRŠAJ U PILAMA Petorica muškaraca sukobila se zbog kajaka, dvojica završila u bolnici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Okršaj petorice muškaraca dogodio se sinoć u večernjim satima u restoranu Pilama, zbog čega su trojica uhićena. 

Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, do incidenta je došlo kad su iz restorana Orhan napali "kajakaše", koji u blizini ovog prostora drže svoje kajake. Verbalni sukob je ubrzo eskalirao u fizički.

Iz Policijske uprave dubrovačko - neretvanske za Dubrovački dnevnik su potvrdili događaj, a detalji bi tek trebali biti poznati jer je kriminalistično istraživanje u tijeku. 

"Riječ je o sukobu petorice muškaraca, od kojih su dvojica zatražila liječničku pomoć," kazala je glasnogovornica PU DN Davorka Bečić. 

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, jedan je mladić zbog teških ozljeda zadržan u Općoj bolnici Dubrovnik, izbijeno mu je nekoliko zubi i ozlijeđeno čelo, a riječ je o Slavoncu koji radi u Dubrovniku. 

Već neko vrijeme u Pilama ne vladaju dobri odnosi između ugostitelja i "kajakaša", a evo sad je sve rezultiralo ovim sinoćnjim sukobom ispred preneraženih gostiju. Također, i unutar različitih firmi koji se bave iznajmljivanjem kajaka također ne vladaju idilični odnosi. I tu su tučnjave u prošlosti, kad su "bookeri" bili smješteni na Pilama, bile stvar više pravila nego iznimke.

VS/IB

Popularni Članci