'

Anđelka Radoš izgubila je život u teškoj prometnoj nesreći u Solinama, bila joj je ovo prva sezona rada za volanom

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U teškoj prometnoj nesreći u Solinama jučer je život izgubila Anđelka Radoš (45), vozačica taksija.

Kako nam pričaju njeni poznanici, Anđelka je 20 godina radila u školi, a ovo je prva godina da se odlučila baviti autotaksi prijevozom, uz supruga koji taj posao radi već osam godina u sezoni. Vozila je samo dva mjeseca prije nego što je izgubila život na dubrovačkim prometnicama.

Anđelkin muž je porijeklom iz Dubrovnika i supružnici su ovdje provodili ljeta. Veliki je ovo gubitak za obitelj, posebno za dvije kćeri koje su trenutno u tinejdžerskim godinama.

Nakon ove tragedije, humanitarno udruženje Taxi i Uber vozača organiziralo je akciju prikupljanja pomoći.

humanitarna kutija

Kutije su postavljene u caffe baru Amor na Batali i bistro caffeu Pod dubom pored aerodroma, a želja im je da pomognu obitelji i da znaju da nisu sami. Kutije će stajati na šanku do subote u 20 sati, kad će se skupljeni iznos odnijeti obitelji.

Kako je izvijestila policija, do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač osobnog vozila nacionalnih oznaka Slovenije, inače državljanin Kosova, krećući se iz smjera istoka u pravcu zapada, iz neutvrđenih razloga u jednom trenutku s vozilom  prešao na suprotnu prometnu traku i pri tom udario u prednji lijevi dio vozila kojim je upravljala Radoš.

Obitelji možete pomoći i uplatom na račun supruga: 

JOSIP RADOŠ

Zagrebačka banka 

HR3323600003221675908

OPIS PLAĆANJA: Donacija

Popularni Članci