OKONČAN SUDSKI POSTUPAK Ajlin Ahmić: Nagodio sam se, morat ću samo platiti kaznu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.profightstore.hr
Poznati dubrovački MMA borac Ajlin Ahmić koji se sredinom travnja 2013. godine našao u središtu skandala povezanog s navodnom trgovinom droge na području regije, a sve to u sklopu akcije Šetač, kazao je kako je okončan njegov sudski postupak te kako je danas doio pravomoćnu presudu.

'Izvještavam sve svoje drage prijatelje, poznanike i neprijatelje da sam danas pravomoćnom presudom dovršen moj sudski postupak minimalnom kaznom od jedne godine koja prelazi u novčanu kaznu. To je bila moja odluka i nagodba. Ponekad moraš preuzeti odgovornost i za tuđe stvari, međutim mislim kako to puno govori o meni,' kazao je Ahmić.

Sportaš i poduzetnik koji je uhićen 12. travnja se od prvog dana izjašnjavao kako nije kriv i kako se zapravo radi o velikoj namještaljci.

'Ne želim ulaziti u detalje priče, ali ću reći kako je sve to bila velika namještaljka od strane ljudi kojima očito smetam, ali ne znam zbog čega. Htjeli su me svrstati tamo gdje ne pripadam i pritom me smjestiti u zatvor na nekoliko godina. Ali srećom, nisu uspjeli, i neće, jer netko odozgo to ipak sve vidi. Nisam povezan s trgovinom narkoticima. Od svih ljudi, mimo ovih u Dubrovniku, poznajem dvije osobe koje su mi pri tom i poznanici i preko njih su me htjeli proglasiti liderom trgovine drogom,' izjavio je tada Ahmić.

Popularni Članci