'

17 prometnih nesreća tijekom proteklog tjedna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: mok.hr
Tijekom proteklog tjedna na području PU dubrovačko – neretvanske zabilježeno je čak 17 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene.

Tako je u prometnoj nesreći, koja se dogodila u subotu, 2. veljače oko 14:30 sati, na križanju Ulice Vladimira Nazora sa Splitkim putem, jedna osoba teže ozlijeđena. Naime, žena u dobi od 35 godina upravljajući osobnim vozilom našla se na raskrižju, a nije propustila motocikl kojim je upravljao muškarac u dobi od 58 godina. Zadobio je teže ozljede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik.

Također, policijski službenici su poduzeli 608 represivnih mjera, od čega 182 zbog prekoračenja brzine i 19 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 25 vozača, a četiri vozila zbog tehničke neispravnosti odnosno isteka registracije.

Najveća koncentracija alkohola, od 2,1 promila, izmjerena je kod muškarca u dobi od 58 godina, koji je u subotu, 2.veljače, oko 17:30 sati upravljao osobnim vozilom krećući se Obalom pape Ivana Pavla II.


 

Popularni Članci