Zoran Mamić: Ako ode Zdravko, odlazim i ja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: http://gnkdinamo.hr/
Osim o najavi sutrašnjeg derbija protiv Hajduka, trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić na novinarskoj konferenciji osvrnuo se i na druge aktualne teme kao što je želja bivših igrača za ulaskom u klub, privatizacija Modrih i transfer Alena Halilovića u Barcelonu.

Mamić je komentirajući akciju bivših igrača kluba Daria ŠimićaSilvia MarićaTome Šokote i Igora Bišćana koji su se odlučili udružiti u neformalni blok za demokratski Dinamo, istaknuo kako su svi s dobrim idejama dobro došli, ali i...

Ne iznenađuje me njihov potez jer već dulje vrijeme kruže informacije o njihovim željama, nije to nešto novo. Ja trener? U slučaju da ode Zdravko onda odlazim i ja. Što se tiče naših odnosa, nisam ih vidio otkako su otišli iz kluba, možda tek onako na nekom događaju, ali nemamo kontakte. Kažem, ni s jednim od njih se nisam nikada svađao niti imao ikakvih problema, kazao je Mamić.

O mogućoj privatizaciji 'modrih' Zoran Mamić je naglasio: Ukoliko se pojavi netko tko može to financijski napraviti onda to nije loša stvar. Obitelj Mamić? Mi nismo toliko bogati. Kao partneri? To je sve u domeni "što ako", ali ako netko zaista da svoj novac onda će vjerojatno dovesti neke svoje ljude. Hoće li to biti "Pero, Đuro ili Marko" ja stvarno ne mogu reći.

Izvor: Hrt.hr, gnkdinamo.hr

Popularni Članci