U REKORDNOM ROKU Pogledajte kako je Ante Delija porazio Brazilca (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Dva je puta prošla 1-2 kombinacija Ante Delije (32, 23-5) u bradu Brazilca Matheusa Scheffela (30, 17-9), a kad je vidio da neke stvari jednostavno prolaze, samo je dubrovački borac 'dodao gas' i sve riješio već za dvije minute i 50 sekundi prve runde.

Nakon što mu je u prvom kolu trebalo nešto manje od dvije runde da nokautira istog protivnika, u finalu je Dubrovčanin pokazao da nije bez veze isticao kako je najspremniji do sada te je jednostavno eksplodirao u New Yorku. Ništa nije prepustio slučaju, a nakon efektne pobjede skočio je na kavez i sve proslavio s trenerom Stipom Drvišem i mnogim hrvatskim navijačima u SAD-u. Sijevnuo je jedan direkt u bradu nakon čega je zateturao Scheffel, a 'Hodajuća nevolja' tad je namirisala krv i sve je završio novim udarcem u bradu na što se nastavila kanonada koju je s vremenom prekinuo sudac.

- Bilo je puno uspona i padova u karijeri. Slomio sam nogu, potkoljenica mi je pukla popola, imao sam bolničku bakteriju, ali vratio sam se i pokazao što mogu, zahvalan sam na tome - rekao je Ante nakon pobjede, a pišu 24sata

Video nokauta pogledajte u nastavku. 

Popularni Članci