'

To je mojoj djeci podsjetnik što im je stari napravio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: index.hr
Naš je borac osvojio milijun dolara vrijedan pobjednički pojas K-1 finalnog turnira i potvrdio status jednog od najvećih boraca svih vremena.

Bolje nije moglo! Slavljem Mirka Filipovića zaključena je sjajna sportska večer u prepunoj Areni Zagreb. Naš je borac osvojio milijun dolara vrijedan pobjednički pojas K-1 finalnog turnira i potvrdio status jednog od najvećih boraca svih vremena.

"Ušao sam kao najstariji sudionik. Stvarno sam bio motiviran- jednim djelom da začepim usta onima koji nisu vjerovali u mene, ali borio sam se zbog sebe, svog ponosa i inata. Želio sam taj pojas K1, motivirao me da uđem u povijest kao prvi čovjek koji je uzeo K1 pojas. To je meni i mojoj djeci vječni podsjetnik za ono što im je stari napravio", rekao je Cro Cop.

Cro Cop je svu trojicu protivnika pobijedio na bodove. Najprije je svladao Amerikanca Jarella Millera, slijedio je Ukrajinac Pavel Žuravljev, da bi u finalu nakon velike borbe kapitulirao i vrlo neugodni Ismael Londt iz Surinama.

"Nevjerovatno snažan čovjek. Nisam sa snažnijim čovjekom bio u klinču, a borio sam se s najvećim borcima današnjice. Definitivno je najjači čovjek, ima teške udarce, tvrdu ruku. Ruka mi je u komi...sad bih volio neku temperaturu dobiti da se malo odmaram u krevetu", rekao je. S 39 godina na leđima Filipović je stigao do najvećeg uspjeha karijere i sad naglas razmišlja da je možda najbolje - otići na vrhuncu...

"Razmislit ću dobro. Nakon ovog bilo što tražiti je tražiti kruha preko pogače. Nisam nikad bio taj tip. Ne znam hoću li reći konačno zbogom ili odraditi par borbi koje sam već načelno dogovorio. Ponuda ima sad više nego ikad i za veći novac nego ikad. Ali nije ni sve u novcu. Sjest ću i razgovarati sa svojom obitelji, mojim sinovima sve to teško pada", zaključio je Filipović.
 

Media servis

Popularni Članci