STRAŠAN NASTUP DUBROVČANA! Račić osvojio pojas, Delija nokautom zapalio Arenu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Odličan nastup zabilježila su dva Dubrovčanina Antun Račić i Ante Delija na MMA priredbi u zagrebačkoj Areni. Turnir se održava u organizaciji najbolje europske MMA federacije KSW.

Antun Račić osvojio je titulu, inaguralnu u bantam kategoriji protiv vetarana Damiana Stasiaka iz Poljske. Račić je pobijedio odlukom sudaca.

Ante Delija je pak svladao Olija Thompsona i potpuno zapalio Arenu.

Delija je Thompsona bacio na pod u drugoj u fansticnim udarcima u glavu upisao pobjedu. Sudac je morao uletjeti među njih kako bi spasio borca koji je uletio prije dva dana jer je otkazao bh. borac Denis Stojnić, piše Index.

''Ovo je moj san. Hvala Vam ljudi što se došli. Bili ste mi veliki vjetar u leđima. Nadam se da ste zadovoljni borbom. Vidjet ćemo što ke sljedeće za mene. Zahvaljujem se Cro Cop timu i mojem klubu Gladijator. Najviše hvala Mirku. Mom velikom prijatelju'', rekao je Delija nakon pobjede. Publika ga je prekidala skandirajuci ''Ante, Ante'' i ''Mirko Mirko''.

Delija je kasnije rekao i ovo:

''Ponijela me malo publika i želio sam biti agresivan da publika bude zadovoljna i da me ponovno dođu podržati'', rekao je Delija, pa je čak uputio i samokritiku:

''Stipe Drviš nije zadovoljan što sam išao u neke izmjene, ali što je, tu je. On je htio što više kombinacija s distance, a ja sam malo više riskirao'', kroz smijeh je rekao Delija i prokomentirao koliko mu znači prisutnost Mirka Filipovića u svojoj karijeri:

''Mirko vjeruje u mene i daje mi veliku snagu i motivaciju. Puno mi pomaže, kod kuće me primio kao svoje dijete.''

Popularni Članci