'

Štimac i Šuker sigurni u pobjedu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.sutra.ba
Hrvatska reprezentacija poletjela je jutros oko 9 sati prema Walesu gdje u utorak, na stadionu Swanseaja, igra šestu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, piše Index.hr.

Nakon pobjede nad Srbijom, odnosno utakmice kojoj su prethodile velike kako fizičke, tako i psihičke pripreme, reprezentativci ne poriču umor, no ni ne kriju sigurnost u pobjedu.

Podsjetimo, Wales je u Osijeku bio poražen i to s 2:0, a kako će izgledati uzvrat imat ćemo priliku pogledati u utorak. Dodatna olakšica je ozljeda Garetha Balea te izostanak Ramseyja.

Gubitaka ima i u hrvatskoj reprezentaciji pa će tako naši nogometaši nastupiti bez Kranjčara, dok je Josip Šimunić upitan za utakmicu. No, Hrvatska ima široku klupu, a za svaki slučaj pozvan je i Mateo Pavlović koji je sinoć na snježnom Maksimiru odradio svoj prvi trening sa reprezentacijom.

Prije puta Štimac je rekao: "Ispraznili smo se, ali idemo dalje. Utakmica s Walesom važna je kao i ona protiv Srbije". Izbornik se požalio na vremenske prilike u Zagrebu i odletio prema 'Otoku' u nadi da će večeras u normalnijim uvjetima odraditi posljednji trening pred utakmicu.

S reprezentacijom je letio i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je uvjeren u novu pobjedu Hrvatske: „Najvažnije je prošlo, samo da ne uđemo opušteno u utakmicu. No, vjerujem Štimcu i dečkima jer ova utakmica može biti prekretnica. S Walesom će to biti borba za svaki centimetar, ništa još nije gotovo“, piše Večernji list. 

Izvori: Index.hr / Večernji list

Popularni Članci