'

Square nadigrao Petrinjčicu, no nedovoljno za Final Eight

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Malonogometni klub Square iz Dubrovnika u ponedjeljak je igrao uzvratnu utakmicu protiv ekipe iz Petrinje te je pokazao izuzetnu nadmoć rezultatom 4:0. Ipak, za ulazak u četvrtinu finala Kupa Hrvatske bilo je potrebno pet pogodaka razlike.

Gosti su u Dubrovnik došli skromno sa sedmoricom igrača, a ništa raskošnija nije bila ni igra budući da u prvom poluvremenu nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola Square-a. Iako su Gospari bili u potpunosti dominantni, to ipak nije bilo dovoljno da se domognu Final Eighta koji se ove godine odigrava u Pločama i to po prvi puta po ovakvom sistemu natjecanja.

U samoj utakmici vrijedi napomenuti strijelce i to Hasanovića, Cvjetkovića, Kurbelašvilija i Ivankovića, a svakako je bitno istaknuti i da je zadnje dvije minute Square uveo i golmana te je imao i dvije odlične prilike zahvaljujući Đurašu i Vodopiću, no ipak nije došlo do pogotka. 

Izazovi koji očekuju Square stižu već u subotu kada se u Splitu igra utakmica protiv trenutno trećeplasirane Torcide. Naime, Dubrovčani se u potpunosti okreću utrci za naslov i hvatanju prvoplasirane FC Arene odnosno utrci za ulazak u prvu ligu. 

Popularni Članci