ŠKOLA STOLNOG TENISA Libertas Marinkolor upisuje nove članove

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Stolnoteniski klub "Libertas Marinkolor" poziva na upis novih polaznika škole stolnog tenisa.

U školu stolnog tenisa mogu se upisati djeca  rođena 2006., 2007., 2008. i 2009. godine.

Upisati se može radnim danom od 11 do 12 i 17 do 18 sati u terminu treninga koji se održavaju u Sportskoj dvorani Gospino polje, a zaključno do 30. rujna 2016. Treninzi za svu novoupisanu djecu su besplatni, a broj novoupisane djece je ograničen.

'Stolni tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske vještine djece. Razvija se brzina, agilnost (sposobnost promjene pravca), eksplozivnost (brzina reakcije) i izdržlivost. Kao "mali" sport ne zahtijeva velika ulaganja u opremu, a djeca, da bi se njime bavila, ne moraju imati visoku razinu fizičkih predispozicija kao za neke druge sportove.

Upravo je zato stolni tenis jedan od najboljih izbora za poticanje fizičkog i mentalnog razvoja djece. U stolnom tenisu nema fizičkog kontakta, nema nerješivih problema u igri, potiče smirenost, koncetraciju u igri i natjecateljski duh.

Profesionalni trener  koji uz prilagođeni program treniranja za uzrastnu dob djeteta potruditi će se da se ljubav Vaše djece prema stolnom tenisu ostvari na najbolji mogući način te kroz igru i animaciju upoznati će ih sa pravilima ove zanjimljive i napete igre, te voditi brigu da pravilno usvoje sve stolnoteniske pokrete te ih usmjerati na daljnji razvoj u ovom sportu', poručuju iz kluba.

Popularni Članci