Siječanj Jugašima donosi velike utakmice

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Seniori Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje su u punom ritmu treninga. Kratka pauza zbog dočeka Nove godine je gotova i sve je usmjereno ka vrlo važnim ispitima koji ih očekuju u prvom mjesecu 2014.

Za sada je sve okrenuto Barceloneti i utakmici koja je na rasporedu 8. siječnja s početkom u 19,15 sati u Španjolskoj. Katalonci su uzeli sva tri boda Primorju i Egeru, te igrali neriješeno s Pro Reccom, uz podatak da su Talijani izjednačili u posljednjim sekundama utakmice. Iako imaju osiguran ulazak na Final 6, Barceloneta igra za svoj obraz, a to često puta zna biti najjači motiv. Bod(ovi) iz Španjolske bi nam odškrinuli vrata završnice.

Uz nekoliko utakmica u Triglav Jadranskoj vaterpolskoj ligi krajem mjeseca Jugaši igraju derbi LEN Lige prvaka. 29. siječnja u Gruž stiže PRO Recco. Ljubiteljima vaterpola ne treba posebna najava ove utakmice.
Ali to nije sve… U ionako gust raspored klubova ubacila se i reprezentacija koja u Šibeniku 14. 01. igra utakmicu 2. kola Svjetske lige protiv Mađarske.

Raspored utakmica seniora Juga CO u siječnju:

8. siječnja 2014. LEN Liga prvaka: Barceloneta – Jug CO (19,15)
11. siječnja 2014. TJVL: Jug CO – Primorac (18,00)
18. siječnja 2014. TJVL: Šibenik – Jug CO
25. siječnja 2014. TJVL: Jug CO – Budva
29. siječnja 2014. LEN Liga prvaka: Jug CO – PRO Recco
 

Popularni Članci