'

Puls ponovno najbolji!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dubrovniknet.hr
Večerašnje finale malonogometnog turnira Sveti Vlaho donijelo je pobjednika i to Caffe Bar Puls koji je potvrdio prošlogodišnju slavu. U utakmici za treće mjesto, pobjedu je odnijela Konoba Koloseum.

Finale je bolje otvorio Caffe bar Puls koji prvi gol postiže već u prvoj minuti, no do kraja prvog poluvremena Canosa Inženjering potpuno je preokrenula utakmicu i povela 2:1. Caffe bar Puls cijelo drugo poluvrijeme opsjedao je gol Canose i izjednačio golom Mata Šimunovića gotovo na samom kraju utakmice. Pobjednik je odlučen kaznenim udarcima, a junak Caffe bara Puls bio je njihov golman Zoran Primić koji je obranio dva udarca i tako omogućio svojoj ekipi osvajanje turnira Sveti Vlaho, na kojemu su pobjedu odnjeli i prošle godine.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ante Kovačić (Canosa inženjering), najbolji strijelac je Duje Rezo (Caffe bar Puls) s 9 pogodaka, a za najboljeg vratara turnira izabran je Zoran Primić (Caffe bar Puls), dok je trofej Fair play zaslužila momčad Restorana Maestral Ston. Pokale i nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima dodijelili su gradonačelnik Andro Vlahušić, dogradonačelnik Niko Šalja, te Lukša Klaić, ravnatelj Javne ustanove športski objekti Dubrovnik.  

Izvor: dubrovniknet.hr

Popularni Članci