NIKO KOVAČ NAPUNIO DŽEPOVE ZDRAVKU MAMIĆU Ono što je DD kao jedini medij u Hrvatskoj pisao, danas se pokazalo kao istina

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Gazda Mamić itekako je zadovoljan Kovačevim radom

Dubrovački Dnevnik je bio jedini medij u Hrvatskoj koji je poslije utakmice Hrvatska-Brazil pisao kako japanski sudac nije glavni krivac za poraz, već izbornik Niko Kovač.

Među ostalim Kovačevim greškama, spomenuli smo kako nam je potpuno nejasno kako je Marcelo Brozović, čovjek sa samo jednim dosadašnjim nastupom za Hrvatsku (i to u prijateljskoj utakmici), mogao igrati u tako važnoj utakmici pred dvije milijarde ljudi, a da dosad u karijeri nije igrao ozbiljniju utakmicu osim Dinamovog sramoćenja u Europi.

Naravno, Brozović je igrao kako bi mu cijena narasla. Čim na Mundijalu uđeš u igru koju minutu, cijena ti drastično skače. Pošto je Brozović Dinamov igrač, znači da je tim nastupom Kovač napunio džepove jedinom pravom gazdi hrvatskog nogometa Zdravku Mamiću.

Danas je stigla potvrda onoga o čemu smo pisali. Naime, španjolski mediji tvrde kako Brozović stiže u Sevillu kao zamjena za Ivana Rakitića koji je potpisao za Barcelonu. Već su kontaktirani Brozovićevi menadžeri.

Zdravko Mamić traži 6 milijuna eura, ili ako vam je lakše gotovo 50 milijuna kuna, odnosno skoro pola godišnjeg proračuna Grada Dubrovnika.

Bez obzira kako Hrvatska završi svoj put na Svjetskom prvenstvu, Niko Kovač je ispunio cilj Bossa hrvatskog nogometa Zdravka Mamića. Zato je uostalom i doveden.

M.M.

Popularni Članci