NEŠTO NOVO Du Motion najavljuje prvu utrku dubrovačkim aerodromom!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedna posve jedinstvena utrka startat će 8. ožujka, točno u 17:30 sati u Zračnoj luke Dubrovnik. Riječ je o novoj Du Motionovoj utrci - Runway Run koja će sudionicima po prvi puta pružiti jedinstveno iskustvo trčanja pistom dubrovačkog aerodroma.

“Čim se pojavila ideja o organiziranju ovog događaja, objeručke smo je prihvatili jer, osim što postoji velik broj trkača zainteresiranih za ovakve utrke, to nam dodatno pomaže u osnaživanju Du Motiona kao brenda te pozicioniranju Dubrovnika kao atraktivne destinacije za aktivan odmor”, izjavio je Alen Bošković u ime Du Motiona koji, uz Zračnu luku Dubrovnik, potpisuje organizaciju ove neobične utrke, izvijestili su iz Du Motiona. 

Utrka Runway Run dugačka je pet kilometara što je čini idealnom i za početnike i za one koji se aktivno bave trčanjem.

Cijena startnine iznosi 100 kuna, a atraktivni paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrijepu, ulaz na Newrest Pasta Party te besplatno parkiranje na parkiralištima Zračne luke, stoji u priopćenju DuMotiona. 

Utrku je ograničena na svega 250 natjecatelja, a mogu je trčati oni stariji od 16 godina. Prijave su otvorene do 29. veljače 2020., a svi detalji mogu se pronaći na web stranicama Du Motiona.

Popularni Članci