LJUBITELJI AUTOSPORTA SU UŽIVALI Škripa kočnica i miris benzina zavladali na poligonu u Luci (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Na poligonu u Luci Dubrovnik, u organizaciji Auto kluba Ragusa Racing, održan je prvi dio natjecanja Prvenstva Hrvatske u ocjensko spretnosnim vožnjama – disciplina A 07. Natjecanje nastavlja i sutra, a sve će se bodovati i za prvenstvo Regije jug u autosportovima. 

Organizatori navode kako su ovaj događaj organizirali s ciljem pomoći u očuvanju discipline koja je bazna za autosport i koja u posljednje vrijeme ima ozbiljnih problema s brojem natjecatelja.

"Uložili smo značajan trud da svi ispiti budu izazovni, dovoljno brzi i sigurni. Unatoč mjerama koje su još na snazi uz njihovo dužno poštivanje i oprez vjerujemo kako će brojni ljubitelji autosporta nakon više od 18 mjeseci ponovno uživati u mirisu guma i benzina u našem Gradu te pljeskom ispratiti nastupe najboljih HR vozača ocjensko spretnosnih vožnji", poručili su organizatori.

Verifikacija oba natjecateljska dana počela je u jutarnjim satima oko 8.30 sati, a same vožnje koje su bodovane na 11 različitih staza – poligona /6 subota, 5 nedjelja/ traju negdje do 18.00 sati u subotu i 17.00 sati u nedjelju.

Natjecalo se više od 30 natjecatelja. Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Popularni Članci