Krenula prodaja karata za derbi godine

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Prodaja ulaznica za nogometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije, koja će se odigrati 22. ožujka, započela je u četvrtak u 9 sati.

Prema prvim informacijama stvorile su se gužve na svim prodajnim mjestima gdje se mogu kupiti karte za derbi nad derbijima, pa tako i u Dubrovniku. Naime, ispred TisakMedije, prodavaonice na Pilama, od šest sati ujutro vjerni navijači su čekali da bi mogli kupiti karte.

Prodaja ulaznica krenula je i preko interneta, ali zbog velike navale navijača došlo je do pada servera. „Na portalu za ulaznice trenutno je prisutan maksimalan broj posjetitelja koji kupuju ulaznice. Molimo Vas pokušajte ponovo pristupiti stranicama za 10-ak minuta“.

HNS je objavio kako je dobio 60.000 zahtjeva za ulaznice. Iako na Maksimir stane 35.000 navijača, u slobodnu prodaju ide oko 25.000 karata. Savez je morao osigurati ulaznice za navijačke skupine, igrače, županijske saveze, klubove i partnere.

Cijene ulaznica su sljedeće: 250 kuna zapadna tribina dolje, 120 kn zapadna tribina gore, 120 kn istočna tribina, 70 kn sjeverna tribina dolje, 50 kn sjeverna tribina gore i 60 kn južna tribina.

Popularni Članci