'

Kauboji teže no očekivano porazili Alžir; sutra Mađarska

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: tportal.hr
Nakon pobjede Australije, hrvatske je rukometaše dočekala još jedna 'lakša' utakmica. Ipak, Alžirci su se agresivno borili te dugo nisu dali Kaubojima napraviti veću razliku. Ipak, dvoboj je završio rezultatom 31:20 za naše. Sutra se borimo protiv Mađara. Nastup Lackovića je upitan zbog ozljede.

Iako vidno lošiji, Alžirci su pokazali da su ipak opasniji od Australije te je Goluža žurno odgovarao na agresiju uvodeći izmjene, čak i one neplanirane. Krajem utakmice Alžirci su se već umorili. Naši reprezentativci im nisu dali ni blizu golu, a slučajno zalutale lopte Alilović je vješto branio.

Treba istaknuti da su se u utakmici najviše iskazali Ivan Ćupić sa osam, te Marko Kopljar i Drago Vuković s po četiri pogotka.

Igrom protiv Alžira, Kauboji su zapravo prošli generalnu probu koja ih je pripremala za buduće izazove. Prvi na redu stiže već sutra i to protiv Mađara protiv kojih će naši morati daleko manje griješiti nego danas te pokazati jaču obranu i bolju organizaciju napada. Ono što zabrinjava je ozljeda Blaženka Lackovića koji je teren danas napustio s bolom na licu. Goluža računa na njegovu pomoć u sutrašnjoj utakmici, no 'Lac' se oslanja na mišljenje medicine.

Utakmica protiv Mađarske igra se sutra s početkom u 21.15.
 

Popularni Članci