KAKAV SPORTAŠ Evra glasao za Suareza, čovjeka koji ga je vrijeđao na rasnoj osnovi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot youtube
Evra je oprostio suparniku sve njegove nepodobštine. Svaka mu čast

Patrice Evra, koji je prvo bio žrtva Suarezovog rasizma, a zatim i bezobrazluka Liverpoolovog napadača, očigledno je sve oprostio velikom neprijatelju, jer jedan od glavnih igrača Manchester Uniteda je u izboru za Nogometaša godine u Engleskoj, svoj glas dao upravo najboljem igraču jednog od dva najveća rivala Red Devilsa.

Kao što je poznato, u listopadu 2011., Suarez je na kup utakmici velikih suparnika, Evru rasno vrijeđao, zbog čega je dobio rekordno visoku kaznu – osam utakmica suspenzije i 40 tisuća funti. Prva utakmica koju je mogao igrati nakon suspenzije, bio je upravo sljedeći derbi na Old Traffordu.

Prije utakmice, kada su gosti u špaliru krenuli rukovati se s domaćim igračima, Evra je pružio ruku Suarezu, a ova je to odbio, što je naravno izazvalo novi val ljutnje prema velikom igraču, ali i nuli od sportaša.

Ali, engleski mediji danas pišu kako je Evra u Izboru za igrača godine Udruženja profesionalnih nogometaša, svoj glas dao upravo Suarezu. Naravno, svi očekuju da strijelac 30 prvenstvenih golova i asistent za još 21 zgoditaka njegovog kluba (koji grabi prema prvoj tituli nakon 24 godine), osvoji nagradu, ali kako Englezi pišu "neće biti senzacija ako Suarez pobjedi, ne samo zbog njegove sjajne sezone, nego ako je Evra glasao za njega, onda nema tko neće!"

Popularni Članci