JK Ura Nage i Slano osvojili devedanest medalja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.tz-samobor.hr
Judo klub Ura Nage i Slano nastupili su ovog vikenda na međunarodnom turniru Kup Samobora 2013. Na natjecanju je nastupilo ukupno 560 natjecatelja iz 55 klubova iz 11 europskih zemalja.

U ukupnom poretku Ura Nage dijeli treće mjesto sa ruskim klubom Edelweiss Grozni iza prvoplasiranog domaćina JK Samobor i drugoplasiranih Ukrajinaca iz judo kluba Odessa. Ura Nage treće mjesto izborio je s ukupno 16 medalja, od čega četiri zlatne, šest srebrenih i šest brončanih, a JK Slano osvojio je tri srebrene medalje.

Zlato su na ovom turniru osvojili: Nikša Vukas (preko 100 kilograma) u junirskom uzrastu, Jana Vinković (do 52 kg) u dječjem uzrastu do 13 godina te Leo Kužnin (do 20 kg) i Đivo Machiedo (preko 50 kg) u uzrastu dječaka i djevojčica do 11 godina.

Srebrni na ovom turniru bili su Antea Mihović (do 48 kg) za JK Slano, dvostruko srebro u juniorskom i kadetskom uzrastu, kao i Petra Rajković (do 52 kg), Đivo Gašpar (preko 73 kg) i Antonija Pešel (do 63 kg) u mlađekadetskom te Dubravka Marković (do 28 kg) u U13 i Josip Bratoš (do 30 kg) i Kristijan Konjevod (do 38 kg) u U11 uzrastu.

Sa broncom su se iz Samobora vratili kadeti Andrea Ćutić (do 57 kg) i Đivo Gašpar (do 81 kg), mlađakadetkinja Jana Vinković (do 52 kg) te Dubravka Marković (do 28 kg), Fran Kužnin (do 30 kg) i Gabriel Giljača (do 50 kg) u dječjem uzrastu. 

Izvor: portaloko.hr

Popularni Članci