JAKOBUŠIĆ GRADI SVOJ TIM Ivan Matana postaje novi član uprave Hajduka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hajduk
Odlukom Nadzornog odbora Hajduka Ivan Matana od 1. veljače postaje novi član Uprave kluba, a njegov djelokrug poslova obuhvaćat će cijeli poslovni segment s naglaskom na financije i infrastrukturne projekte (kamp i ostali projekti). Također će bit zadužen za izradu strategije te poslovno izvještavanje. Dosadašnji jedini član uprave splitskog kluba bio je predsjednik Lukša Jakobušić.

– Preda mnom je zasigurno puno posla. Do sada sam imao priliku intenzivno pratiti Hajduk iz pozicije navijača, a sada ću imati imati priliku direktno utjecati na procese unutar Kluba. Veselim se suradnji u timu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem i brojnim izazovima kojima ćemo biti izloženi – poručio je Matana za službene stranice Bilih.

Iz Hajduka navode da je Matana rođen 1977. godine, oženjen je i otac dvoje djece. Diplomirao je na Fakultetu turizma i vanjske trgovine u Dubrovniku. Protekle četiri godine bio je zaposlen kao rukovoditelj financija i računovodstva u Split Parkingu. Prethodno je radio u tvrtkama AD Plastik, Allianz Zagreb, Fedex te Valamar Grupa.

Izvršni je direktor s gotovo 20 godina iskustva u turističkom, financijskom, proizvodnom kao i nekretninskom te uslužnom sektoru, s afirmiranim iskustvom u uspostavi, promjeni, optimizaciji i restrukturiranju poslovnih procesa i optimizaciji troškova.

Ima bogato iskustvo u upravljanju investicijskim projektima, od investicijske studije do financiranja i realizacije projekta, kao i korporativno iskustvo u izradi poslovnih planova, strategija te primjeni korporativnih politika, zaključuju s Poljuda.

Popularni Članci