BRUTALNO ISKREN NAKON PORAZA Jakobušić: I bolje da nije bilo TV prijenosa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Hajduk je u Puli u 10. kolu Prve HNL poražen od Istre (1:0), a to je ujedno bio i treći poraz u nizu za splitske Bijele. Nakon utakmice trener Hajduka Hari Vukas bio je razočaran predstavom.

- Nažalost, izgubili smo utakmicu. Bolje reći da nismo u pravom momentu već duže. Ništa ne štima, iako se moram vratiti na period od Šibenika. Momci su u tih 15 dana dobro trenirali, nemam praktički nikakve zamjerke za to. To je sve dobro izgledalo, u pripremi, na treninzima. Nažalost to nismo uspjeli pretočiti na teren - prenosi Vukasove riječi Dalmatinski portal, a zatim je dodao:

- Prvo poluvrijeme u početku smo se opet tražili. Bilo je jako loših kretnji bez lopte. Ovakvu čvrstu i agresivnu obranu možeš razbiti samo tim kretnjama bez lopte i pronalaženjem slobodnih igrača u međuprostoru. Nismo to radili. Prvo poluvrijeme je bilo u egalu, iako moramo priznati da je Istra imala puno opasnije situacije nego mi. U drugom poluvremenu smo izašli puno bolji i konkretniji. Mislim da smo kontrolirali utakmicu. Istra nije bila opasna kao u prvom dijelu. Imali smo penal, nismo ga iskoristili. U prekidu smo primili gol, nažalost smo izgubili. Treba prespavati noć, vidjeti, analizirati, ali je činjenica da moramo biti puno bolji.

Lukša Jakobušić, prvi put u ulozi predsjednika Hajduka, doživio je poraz u Puli, odmah poslije utakmice, iako vruć od dojmova, rekao je sasvim pribrano:

- Čestitam domaćinu na pobjedi, sreća da nije bilo tv-prijenosa. Mislio sam da ću imati malo više vremena. Kad započnete na teži način, na kraju sve bude dobro.

Popularni Članci