GRADOM SE ŠIRE DEZINFORMACIJE Turnir u Čokolinu nije nikakvo korona žarište niti se ijedan slučaj zaraze tamo dogodio

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U posljednjih nekoliko dana naveliko se govori kako je nekoliko igrača zaraženo na malonogometnom turniru koji se odigrava u Čokolinu. 

Nekoliko čitatelja obratilo se Dubrovačkom dnevniku s tvrdnjama kako su na turniru bili zaraženi igrači, a kako se turnir i dalje odigrava. Dubrovački dnevnik provjerio je o čemu se tu radi. 

Kako smo doznali, četiri igrača koji su trebali igrati na turniru uistinu su Covid pozitivni, no oni su se zarazili na svadbi u Zagrebu. Doznajemo kako su bili prijavljeni za turnir, no nisu igrali jer su otkrili kako su covid pozitivni, a nisu se zarazili u Čokolinu, gdje nisu ni igrali, nego u Zagrebu. Stoga nema mjesta za bojazan, ali ni za apele usmjerene ka prekidanju turnira jer se zaraza na turniru nije ni dogodila. 

Organizatori turnira Vlaho Čagalj i Ivica Gvozden su nam potvrdili kako nema straha od zaraze na turniru.

"Oni koji su zaraženi i oni kojima je propisana samoizolacija ne igraju na turniru jer nisu u mogućnosti uopće izaći iz kuće. Čim su stigli iz Zagreba dobili su upute i nisu dolazili na turnir. Čak je jedna ekipa u kojoj je bio prijavljen zaraženi odustala od natjecanja. Turnir ide dalje i nema nikakve opasnosti", komentirali su organizatori turnira Čokolino 2020. za Dubrovački dnevnik.

Popularni Članci