DUBROVČANIN POTPUNO SLOMLJEN Evo kako se Hezonja oprostio od Kobe Bryanta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot (index)
Smrt Kobea Bryanta od hrvatskih je košarkaša posebno emotivno proživio Mario Hezonja, kojem je Crna Mamba bila veliki idol, a zbližili su se dok je Dubrovčanin dolazio na treninge na njegov Mamba Sports Academy.

Prije sinoćnje utakmice Portlanda Hezonja je bio potpuno slomljen, piše Index.

Nakon početnih kratkih reakcija na Twitteru, poslije utakmice Portlanda koju je ispratio s klupe, sabrao je misli i napisao poduži post na Facebooku.

Moj JUNAK, idol. učitelj, mentor, košarkaški otac, trener... Izoštrio si mi mentalitet koji me nosio kroz sve, od Hrvatske preko Barcelone do tvoje NBA lige i naše MAMBA sportske akademije. Tvojoj radnoj etici, vještinama, vodstvu, natjecateljskom pogonu, mentalnom sklopu, inteligenciji, profesionalizmu i čistom srcu PRVAKA ništa nije bilo ravno, a meni su motivacija i put prema svemu što radim. Inspirirao si mnoge, promijenio moj život i ja ću neumorno nastaviti gurati prema uspjehu kao što si tu uvijek činio. Nedostajat ćeš mi na Akademiji, u kojoj sam te gledao u novoj ulozi, najljepšoj ulozi, očinskoj ulozi svome posebnom djetetu, mlada Mamba tek je počela živjeti i postala bi za WNBA ono što si ti bio za NBA ligu. Usavršio si tu vještinu kao i svaku drugu prije i svaki izazov koji si prešao. Već mi užasno nedostaješ, kao i svima, ali nastavit ćemo gurati, rasti, predstavljati i nositi sve što si zastupao, donio i značio nama na Mamba sportskoj akademiji. Nemamo ni zajedničku fotografiju, a živjeli smo na tom terenu koji nas je ujedinio.. Jedan na jedan kad ustanem. Počivaj u miru, moja legendo. Počivaj u miru, toliko te volim! CRO8E", napisao je Hezonja.

Video pogledajte OVDJE.

Popularni Članci