DABOGDA JE LOŠ PROGNOZER - Mourinho: Hrvatska neće proći skupinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot
Jose Mourinho svoje sportsko i trenersko znanje sabrao je u prognozu u kojoj govori kako vidi rasplet na SP u Brazilu. Hrvatsku ne vidi tamo baš dugo.

U skupini A, Portugalac neosporno vidi Brazil kako prolazi u osminu finala, a između Kameruna, hrvatske i Meksika, laganu prednost ipak daje Meksiku. 'Imaju jaku ligu i od svojih igrača iz domaćeg prvenstva mogu stvoriti jaku reprezentaciju. Imaju sjajne igrače' obrazložio je Jose Mourinho za Yahoo Sport te unatoč manjoj nedoumici, nije se bunio kada je novinarka umjesto njega zaokružila Meksiko kao prognozu za prolazak u osminu finala SP-a.

U skupini B u osmini finala vidi Španjolsku i Nizozemsku, dok za skupinu D nije htio dati konačnu prognozu, pa je tako ostavio otvorenim mogući rasplet skupine gdje će svoje mjesto dalje tražiti Engleska, Italija, Urugvaj i Kostarika.

Ima povjerenja da bi Englezi mogli ostvariti dobar rezultat, ali ipak nije htio riskirati s prognozom. 'Pa kako ću se vratiti na posao u Chelsea ako kažem da Englezi ne prolaze dalje', rekao je.

Nadalje, u skupini E daje prednost Francuzima vjerujući kako neće ponoviti kolaps s prošlog prvenstva, a u skupini F prednost po njemu ima Argentina.

Između BiH i Nigerije više je naklon Nigerijcima.

Ostaje tek za vidjeti kakav će se prognozer pokazati ovaj veliki trener.

Popularni Članci