CRVENICA 2016. Završio malonogometni turnir u kojem je glavna nagrada janje (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: MS
U organizaciji MNK Lembo iz Orašca održan je malonogometni turnir „Crvenica 2016.“

Usporedno s glavnim turnirom ove je godine održan i turnir veterana. Cilj turnira je druženje i okupljanje ljubitelja malog nogometa na području Grada i Dubrovačkog primorja.

Ove se godine okupilo 10 ekipa, a sam turnir je trajao mjesec dana. Najuspješnijim ekipama i pojedincima nisu se dodjelivale novčane nagrade nego pehari i medalje , a najboljim ekipama nagrada je bila – janje i meso, tako da bi se iste ponovno okupile i proslavile rezultate svoje ekipe.

Ove godine najuspješnije ekipe glavnog turnira bile su ekipe; 1. mjesto Komolac, 2. mjesto AŠD Orašac i 3. mjesto Majkovi

Najbolji pojedinci turnira su bili; Kristijan Redžepaj (Komolac), kao najbolji igrač, Nikša Bušlje (Komolac) kao najbolji strijelac te Lujo Domaćin (AŠD Orašac) kao najbolji golman.

Najuspješnije ekipe veteranskog turnira bile su ekipe; 1.mjesto Brsečine, 2. mjesto Majkovi i 3. mjesto Orašac

Najbolji igračem proglašen je Miho Đivić (Brsečine), najbolji strijelac Tihomir Panković (Brsečine) i najbolji golman legendarni 70- godišnji Ivo Dolina (Majkovi).

Dodjelila se i nagrada za Fair play, a koju je ove godine osvojila ekipa veterana HVIDRA-e.

Suci na turniru bili su; Željko Andričić, Pero (Žica) Stjepović i Nikša Dominković.

Cijeli je turnir prošao u ugodnom druženju bez ijednog ekscesa, a sve pod budnim okom direktora turnira, legende dubrovačkog malog nogometa Bernarda (Brna) Puljizevića.

Popularni Članci