KORONA NA SPORTSKOM DOGAĐAJU Jedan od organizatora turnira u Čokolinu pozitivan na Covid

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Jedan od organizatora turnira u Čokolinu je pozitivan na Covid-19, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. 

Podsjetimo, nakon jučerašnjih pisanja Dubrovačkog dnevnika o tome kako nam je nekoliko osoba koje su prisustvovale turniru kazalo kako je na jednoj utakmici igrao Covid pozitivan igrač koji nije znao kako je pozitivan i koji nije imao simptome, što su organizatori demantirali, turnir u Čokolinu je sinoć otkazan. 

"Zbog nepovoljne epidemiološke situacije vezane uz Covid-19, Organizacijski odbor Malonogometnog turnira Čokolino 2020. odlučio je kako će se turnir odgodit do daljnjega. Na prvom nam je mjestu zdravlje svih sudionika te ćemo se zajedno strpiti za nova malonogometna uzbuđenja", napisali su sinoć na svojoj službenoj Facebook stranici. Dubrovački dnevnik danas doznaje kako je na Covid pozitivna jedna od osoba iz organizacije. 

Podsjetimo, više neslužbenih izvora, u prvom redu osoba koje su prisustvovale turniru, kazalo nam je kako je na turniru 30. lipnja igrao mladić koji je prisustvovao spornoj svadbi u Zagrebu koja je upriličena 26. lipnja gdje se zarazio Covidom. Prema njihovim riječima, mladić nije znao kako je Covid pozitivan jer nije imao simptome, a ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo DNŽ Mato Lakić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako je nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa svadbom u Zagrebu, ali i s turnirom, testirano krajem prošlog tjedna te kako nisu imali simptome. 

Za Dubrovački dnevnik organizatori turnira su dva puta demantirali da su mladići igrali, pa čak i prijetili zbog postavljanja običnih pitanja na koja odgovore javnost ima pravo znati. 

SKANDAL OKO TURNIRA U ČOKOLINU Sudionici tvrde da je igrao Covid pozitivan igrač, organizatori demantiraju i prijete novinarima zbog običnih pitanja

NAKON UPOZORAVANJA DD-A Prekinut turnir u Čokolinu zbog loše situacije s koronom

Popularni Članci