CAKTAŠ DUBROVČANINA NAZVAO BLEFEROM 'Jakobušić se ponaša kao da je Hajduk njegov privatni klub'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Milan Sabic/PIXSELL
Bivši kapetan Hajduka Mijo Caktaš sinoć je na društvenim mrežama objavio tekst u kojem je napao predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića.

- Odijelo i pozicija ne čini čovjeka. Prvo budi čovjek, a onda sve ostalo. Da i ne kažem ništa čista obraza se mogu pojaviti gdje god je potrebno, dosta je blefer napunio svoj ego svojim potezom i pričama. Dragi prijatelji sutra ćete imati mogućnost pročitati istinsku priču i moj intervju. Živjeli mi - prenosi Dalmatinski portal, a Caktaš je svoju priču iznio za 24sata

"Želio je na mom primjeru dokazati svoju veličinu i moć. "Ako tebe riješim, s ostalima mogu što god hoću", kazao mi je jednom. Tada sam imao dojam da priča o dogovoru, ako se sa mnom dogovori, da će na dogovor pristati i ostali. Ali sad vidim na što je mislio, i kako me se "riješio". On nije čovjek iz nogometa i ne zna kako se ponašati prema igračima i trenerima, na koncu prema kapetanu i najboljem strijelcu kluba. Žalosno je kako se riješio i nekih kvalitetnih zaposlenika kluba o čemu se malo zna, kako se razilazio s trenerima, igračima... Lako je tako biti predsjednik, baratati tuđim novcem bez odgovornosti za propuste, i igrati se ljudskim sudbinama. Lukša Jakobušić se ponaša kao da je Hajduk njegov privatni klub, a Hajduk je veći i od njega i od mene, i od svih nas skupa", rekao je Caktaš pa u jednom kasnijem dijelu intervjua rekao:

.

"Ispada kao da sam ja jedini igrao za novac, a svi ostali igraju zbog ljubavi prema klubu. A vjerujte da to baš i nije tako."

Popularni Članci