BEZ BORBE Jugaši izgubili od Pro Recca 10:0

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: VK JUG ADRIATIC OSIGURANJE
Utakmica Pro Recco - Jug trebala se odigrati danas, no Dubrovčani se nisu ukrcali na let za Milano.

Nije se odigrala utakmica 8. kola Lige prvaka protiv prvaka Europe Pro Recca zbog slučajeva koronavirusa u momčadi. Trojica igrača Juga pozitivni su na testiranju, ali još najmanje šestorica moraju u izolaciju jer im je od primitka drugog cjepiva proteklo šest mjeseci. Dubrovčani stoga nisu bili u mogućnosti otići u Italiju.

"Kako je i bilo najavljeno, utakmica Pro Recco – Jug Adriatic osiguranje koja se trebala igrati danas u Milanu registrirana je rezultatom 10:0 za talijansku momčad stoji u dopisu iz krovne europske organizacije vodenih sportova. Kako se navodi, u ovogodišnjem natjecanju LEN Lige prvaka nije moguće odgađati utakmice i u slučaju nedolaska pojedine momčadi iste se registriraju rezultatom 10:0.

Podsjetimo, nekolicina jugovih igrača bilo je pozitivno u nedjelju na testiranju na COVID u Beogradu, a ostatak momčadi koji je bio u neposrednom kontaktu sa zaraženima morat će izolaciju. Uz od prije ozlijeđene igrače, Jug Adriatic osiguranje nije mogao skupiti potrebnih sedam igrača za nastup," stoji na internetskim stranicama VK Juga.

Popularni Članci