'

Barcelona i Galatasaray u četvrtfinalu Lige prvaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.allaboutfcbarcelona.com
Nakon dva sramotna poraza protiv Reala, malo tko je očekivao sjajna predstava Barcelone protiv Milana kakva se mogla pogledati u utorak navečer. Katalonci su s čak 4:0 razbili 'Rossonere' te izborili četvrtfinale Lige prvaka. Golijadu je otvorio Lionel Messi sjajnim pogotkom već u 5. minuti.

Argentinski čarobnjak povisio je na 2:0, primoravši tako Abbiatija da tek pogledom isprati loptu, piše Index. Treći gol postigao je Villa a točku na i stavio je Jordi Alba u 90. minuti utakmice. Barcelona je sjajnom predstavom na Camp Nou poništila Milanovu prednost 2:0 iz prvog dvoboja te izborila četvrtfinale elitnog natjecanja.

Odličnu utakmicu u Gelsenkirchenu odigrali su Schalke i Galatasaray. Nakon uzbudljivih 90 minuta Galatasaray je s 3:2 izborio četvrtfinale Lige prvaka. Pobjednički pogodak postigao je Bulut u posljednjim sekundama utakmice.

Posljednja dva četvrtfinalista doznat ćemo večeras. Munchenski Bayern na svom stadionu brani visoku pobjedu 3:1 protiv Arsenala dok će Malaga na domaćem terenu pokušati dostići prednost Porta 1:0 iz prvog dvoboja. Oba susreta počinju u 20 sati i 45 minuta.

Izvori: Media servis / Index.hr

Popularni Članci